Sportpony kopen

Home » Sportpony kopen

Wil je graag een sportpony kopen om de prachtige paardensport mee uit te oefenen? Je kan bij Stal Torenhof in Tongerlo terecht om jouw droompony uit te zoeken. Sportpony’s zijn lieve dieren en heel gedreven. Pony’s zijn echte familiepaarden, hierdoor kan zowel jong en oud ermee wedstrijden rijden.

Wil je graag meer informatie over onze sportpony’s?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Een lieve en gedreven sportpony kopen

Tussen onze manegepaarden staan ook prachtige sportpony’s die je nu je eigen kan maken. De kleine lieve beesten zijn fanatiek als het gaat om paardenwedstrijden. Als je op zoek bent naar iets groters dan een pony, dan is het bij ons ook mogelijk om een sportpaard te kopen. Als je een sportpony hebt gekocht, kan je bij ons ook terecht om er lessen mee te volgen. Voor de beginnende ruiter bieden wij de les paardrijden voor beginners aan. Speciaal voor kinderen hebben wij de paardrijles voor kinderen, waarin gekeken wordt naar het specifieke niveau. Naast lessen, is het bij ons ook mogelijk om een origineel verjaardagsfeestje op de manege te organiseren.

sportpony

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
sportpony's

Contacteer ons voor meer informatie

Hopelijk zien we je binnenkort verschijnen om je eigen sportpony te kopen. Daarnaast staan wij je ook graag online te woord. Zo kan je ons contactformulier invullen en komen wij zo snel mogelijk bij je terug. Wij kijken er alvast naar uit om je verder te helpen aan een schitterende sportpony om wedstrijden mee te rijden.