Sportpaard kopen

Home » Sportpaard kopen

Wanneer de paardensport helemaal je ding is, kan het best wel eens zijn dat je binnenkort je eigen sportpaard wil kopen. Bij Stal Torenhof uit Tongerlo heb je de mogelijkheid hiervoor! Om ervoor te zorgen dat de paarden echt van de beste kwaliteit zijn, testen wij ze eerst zelf. Wanneer je geïnteresseerd bent, geven wij je de mogelijkheid om een korte opleiding met specifieke instructies te volgen.

Wil je graag meer informatie over onze sportpaarden?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Je perfecte sportpaard kopen om wedstrijden te winnen

Wanneer je er bijna zeker van bent dat je daadwerkelijk een sportpaard wil kopen, is het ook nog mogelijk om hem een maand op de proef te nemen. Wij kunnen vanuit de manege transport voorzien zodat je niet locatieafhankelijk bent met jouw toekomstige sportpaard. Wil je een stapje verder gaan met je sportpaard? Wij geven professionele paardrijles waarbij je op hoog niveau leert paardrijden. Als een sportpaard niet helemaal iets voor jou is, is het ook mogelijk om een recreatiepaard te kopen. Deze worden op een andere manier getraind, maar zijn net zo mooi als sportpaarden. Het is ook mogelijk om recreatieve paardrijles op onze manege te volgen, voor de ultieme vrijetijdsbeleving.

sportpaard kopen

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
sportpaarden

Kom nu je droompaard bewonderen

Ben je er helemaal uit en wil je een sportpaard bij ons kopen? Neem dan gerust contact op met onze manege door ons contactformulier in te vullen. Kom gerust ook langs om al onze manegepaarden te ontdekken en je favoriet te vinden. Alle paarden zijnzeer geschikt! Kom langs en vind het paard van je dromen!