Sportdag op een manege

Home » Sportdag op een manege

De sportdag op onze manege is de leukste dag van het jaar! Met de verschillende activiteiten die we organiseren, zorgen wij er voor dat je kind helemaal voldaan terug naar huis gaan. Je maakt kennis met al onze paarden en leert ze verzorgen. Wie weet kan je er ook eens op rijden en een echte band opbouwen.

Wil je graag meer informatie over onze sportdag?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Maak kennis met de paardensport tijdens onze sportdag op onze manege

Ieder jaar steken wij weer veel energie in het organiseren van de sportdag op onze manege, en met succes! Het doel van de sportdag is om kinderen wat bij te brengen over de paarden en pony’s. Daarnaast wordt er uiteraard ook veel bewogen. Wij vinden, net als vele anderen, dat bewegen erg belangrijk is, vooral voor kinderen die nog in de groei zijn. Het is voor ieder kind leuk om deel te nemen aan de sportdag op de manege. Ze kunnen samen met een vriendje komen, of juist nieuwe vrienden maken met de andere jonge deelnemers. De kinderen zullen veel leren over de manegepaarden maar ook over andere sporten. Naast de leuke sportdag op de manege, bieden wij ook nog andere leuke activiteiten voor kinderen aan. Zo is het bijvoorbeeld bij ons mogelijk om een origineel verjaardagsfeestje te organiseren. Dat wordt zeker een super leuke dag voor de kinderen, en het is weer eens wat anders. Naast alle activiteiten is het ook mogelijk om verschillende soorten paardrijlessen te volgen, zoals:

sportdag op manege

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
sportdag op de manege

Kom langs op onze sportdag

Schrijf je kind snel in voor de sportdag op onze manege door ons contactformulier in te vullen. Alle kinderen beleven zonder enige twijfel de dag van hun leven en maken van de paarden hun beste vrienden. Kom zelf zeker ook eens langs op onze manege en al haar fantastische activiteiten te ontdekken.