Rijlessen

Via onze website kan je vanaf nu ook online je rijlessen boeken. Contacteer ons even via mail of op het nummer 0485 412 642 of spring even binnen bij ons op de manege. Daarna maken we voor jouw een persoonlijke login aan passend bij uw niveau en ervaring.
Had je graag een privéles geboekt, gelieve ons dan even te contacteren.

Heb je al een login?

Log dan in via onderstaand formulier en boek uw les op de gewenste datum.

Groepslessen

In deze lessen leren de ruiters draven, galopperen, hun eerste figuren rijden, balkjes lopen en hoe ze controle krijgen over hun paard of pony. In dit niveau wordt er ook gewerkt aan houding en zit.

In dit niveau leren we dressuuroefeningen zoals wijken en wordt er fel gewerkt aan techniek, houding en zit. Voor de ruiters die graag willen leren springen worden de eerste sprongetjes gemaakt.

In dit niveau zijn de meeste basis oefeningen al gekend dressuurruiters leren wedstrijdoefeningen rijden. De springruiters leren parcours springen.
Voor de ruiters op dit niveau is er de mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan wedstrijden. Je hoeft hiervoor geen eigen paard te hebben, dit kan ook met een manegepaard. Vervoer wordt door ons geregeld.
Een super leuk initiatief omdat je de kans krijgt om als ‘Team’ op wedstrijd te gaan. Sinds vorig jaar nemen we ook deel aan de selectie’s van Jumping Mechelen.

Privélessen

Iedereen jong, oud, groot en klein kan bij ons starten met paardrijden. Elke beginnende ruiter start met privélessen aan de lounge. Deze lessen zijn 1 op 1 gegeven. Zo kan iedereen op eigen tempo de nodige stabiliteit en mobiliteit opbouwen om daarna te kunnen doorvloeien naar de groepslessen.