Recreatieve paardrijles

Home » Recreatieve paardrijles

Tijdens de recreatieve paardrijles binnen Stal Torenhof in Tongerlo, in de omgeving van Antwerpen, kan je verschillende dingen aanleren afhankelijk van je niveau. Al vanaf de leeftijd van drie jaar kan je hier terecht om kennis te maken met onze mooie dieren. Tijdens een recreatieve paardrijles leer je zonder druk hoe je een paard moet verzorgen en daag je jezelf uit met nieuwe oefeningen.

Wil je graag meer informatie over onze recreatieve paardrijles?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Onze recreatieve paardrijles is leuk voor jong en oud

De recreatieve paardrijles is leuk voor zowel volwassenen als kinderen. Onze manegepaarden worden zo getraind dat ze met iedereen om kunnen gaan en kwalitatief goed in orde zijn. Wij geven paardrijlessen met verschillende doeleinden. Begin je net met paardrijden? Dan hebben wij de perfecte paardrijles voor beginners. Als je tijdens de lessen behoefte hebt aan persoonlijke aandacht, kan je voor de privé-paardrijles gaan. Wil je na een tijdje jouw vaardigheden op het paard naar een hoger niveau tillen, dan is onze paardrijles voor gevorderden eerder iets voor jou. Er is voor iedere paardenliefhebber wat wils!

professionele initiatie paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijles

Boek de rijles die bij je niveau past

Wil je graag een recreatieve paardrijles volgen? Of een andere soort les, zoals een professionele paardrijles voor ervaren ruiters? Dan komen wij graag met jou in contact. Boek je rijles vandaag nog! Voor kinderen is het bij ons ook erg leuk op de manege. Wij zijn de perfecte locatie voor een origineel verjaardagsfeestje rondom Antwerpen.