Recreatiepony kopen

Home » Recreatiepony kopen

Bij Stal Torenhof in Tongerlo kan je een recreatiepony kopen. De lieve beesten zijn zeer geschikt om je vrije tijd mee door te brengen. Ze zijn betrouwbaar en houden net als jij van lange wandelingen in de buitenlucht. Je bent altijd welkom op onze manege om eens een kijkje te nemen naar een recreatiepony om te kopen.

Wil je graag meer informatie over onze recreatiepony’s?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Een recreatiepony kopen om een nieuwe vriend te maken

Tussen de manegepaarden die wij op stal hebben staan, vind je ook regelmatig een prachtige recreatiepony die je kan kopen. Het is een fijn dier voor de hele familie en de band tussen mens en paard is altijd erg bijzonder. De pony heeft de beste kwaliteit. Dat kunnen wij garanderen omdat wij al onze pony’s die te koop staan zelf testen. Dat geldt dus ook voor de recreatiepony’s of de sportpony’s. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een recreatieve paardrijles te nemen. Dat kan met een eigen paard of een paard van de manege. Onze ervaren lesgevers passen de lessen volledig aan aan je wensen en behoeften.

recreatiepony's verjaardagsfeestje

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
recreatiepony

Vind je pony

Wij proberen altijd een fijne sfeer neer te zetten op onze manege, zodat iedereen er met plezier naar toe kan komen. Denk je na om een recreatiepony te kopen bij ons? Dan ben je altijd welkom in onze cafetaria voor een kopje koffie en een goed gesprek over de mogelijkheden. Zo ontdek je bijvoorbeeld enkele leuke recreatiepony’s tijdens onze verschillende sportdagen. Schrijf je nu in of vul ons contactformulier in voor eventuele vragen.