Recreatiepaard kopen

Home » Recreatiepaard kopen

Als je ervoor kiest om een recreatiepaard te kopen, ben je ervan verzekerd dat je heerlijke lange buitenritten in de natuur tegemoet gaat. De trainingen van een recreatiepaard zijn op gemiddeld niveau, waardoor het paard voor iedereen geschikt is. Recreatiepaarden zijn lief en sociaal, en je kan het beest volledig vertrouwen. Kom langs bij Stal Torenhof in Tongerlo!

Wil je graag meer informatie over onze recreatiepaarden?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Kom bij ons op de manege je recreatiepaard kopen

Bij Stal Torenhof staan er voortdurend paarden te koop dus je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen wanneer je jouw recreatiepaard komt kopen. Naast de recreatiepaarden hebben wij ook nog andere paarden op onze manege. Wil je liever een maatje kleiner? Dan is het bij ons ook mogelijk om een recreatiepony te kopen. Dit zou bijvoorbeeld een fantastisch cadeau voor je kind kunnen zijn. Is je kind inderdaad helemaal weg van paardrijden, maar moet hij of zij het nog leren? Dan is wellicht de initiatieles paardrijden iets voor hem of haar.

recreatiepaard paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
koop recreatiepaard

Vind een prachtig recreatiepaard

Wil je graag je nieuw recreatiepaard kopen op onze manege? Kom dan langs! Voor je het weet kan je ook beginnen aan een paardrijles op je eigen paard. Je bent altijd welkom bij ons op locatie voor een praatje of voor je vragen. Mocht je vragen hebben en deze online willen stellen, dan kan je gemakkelijk ons contactformulier invullen. Wij komen zo snel mogelijk bij jou terug.