Professionele paardrijles

Home » Professionele paardrijles

Ga voor enkele doelen door professionele paardrijles te volgen bij Stal Torenhof in Tongerlo. Hier kan je alle vaardigheden bijleren die je maar wil. Je wordt gecoacht door een professionele ruiter en wordt tijdens de lessen ook klaargestoomd om eventueel mee te doen aan wedstrijden. Natuurlijk bepaal jij tijdens de les wel hoe ver je precies wil gaan. Wij helpen je graag met je ontwikkeling!

Wil je graag meer informatie over onze professionele paardrijles?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Word een professional met onze professionele paardrijles

Heb je de droom om een professionele ruiter te worden? Tijdens onze professionele paardrijles leren we je alles wat je nog wil leren op het gebied van paardrijden. Wij hebben goede manegepaarden die precies weten hoe ze zich moeten gedragen tijdens een les. Ambieer je geen professionele carrière maar wil je wel graag in je vrije tijd paardrijden? Dan bieden wij ook een recreatieve paardrijles aan. Bij ons kan je zelfs een recreatiepaard kopen, voor een rustige beleving in de paardenwereld.

professionele initiatie paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijles

Boek nu je paardrijles

Volg bij ons professionele paardrijles om de aller beste te worden! Wil je toch liever focussen op wat kleinere techniekpuntjes? Dan is misschien onze privé-paardrijles wat voor jou. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier om jouw voorkeuren te bespreken. Wij staan met open armen voor je klaar om advies te geven.