Privé-paardrijles

Home » Privé-paardrijles

Tijdens de privé-paardrijles krijgen jij en je paard de volledige aandacht. Bij Stal Torenhof in Tongerlo start iedereen met een privéles aan de lounge. Dit doen wij zodat iedereen even kan focussen op zijn eigen doelen en even stabiliteit kan opbouwen voor door te gaan naar eventuele groepslessen. Als je daarna merkt dat de privélessen meer je ding zijn, kan dat uiteraard ook.

Wil je graag meer informatie over onze Privé-paardrijles?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Ervaar nu een prettige privé-paardrijles op jouw niveau

Iedereen – jong, oud, groot en klein – kan bij ons starten met een privé-paardrijles en daarna privélessen blijven volgen. Deze les kan erg fijn zijn voor als je bijvoorbeeld nog een beetje last hebt van angst op het paard. Jouw rijinstructeur probeert je zo goed mogelijk te helpen om hier van af te komen. Onze manegepaarden zijn inmiddels ook gewend aan lessen waarbij ze zoveel aandacht krijgen, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Een privé-paardrijles wordt sowieso gegeven aan iedereen die beginner is in het paardrijden. Als je nog geen ervaring hebt, word je op een fijne en rustige manier meegenomen, zodat je jouw vaardigheden op je eigen tempo kan opschroeven. Heb je al enige ervaring en wil je toch nog een privé-paardrijles meepakken? Wij hebben ook paardrijlessen voor gevorderden, waarbij we ons aan jouw niveau aanpassen.

professionele initiatie paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijles

Boek je les via ons boekingssysteem

Wil je een privé-paardrijles bij ons boeken? Wacht niet langer en reserveer je rijles via ons boekingssysteem. Voor andere zaken, zoals het organiseren van origineel verjaardagsfeestje, kan je beter contact met ons opnemen. Dat kan via ons contactformulier! Wij trachten je zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord.