Paardrijles volwassenen

Home » Paardrijles volwassenen

Naast de vele kinderactiviteiten die we op de manege van Stal Torenhof in Tongerlo organiseren, bieden wij ook paardrijles voor volwassenen aan. Wij vinden namelijk dat op paardrijden geen leeftijdsgrens zit. Bij ons geef je aan wat je nog wil leren en waar je behoefte aan hebt en onze ervaren rijinstructeurs kunnen je verder op weg helpen.

Wil je graag meer informatie over onze paardrijles voor volwassenen?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Wat kan je verwachten van een paardrijles voor volwassenen?

Je kan bij ons aangeven dat je een paardrijles voor volwassenen wil boeken en wij zorgen voor de rest. Je mag ook zeker aangeven dat het jouw eerste paardrijles voor volwassenen is, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij willen vooral dat je veel plezier beleeft tijdens je eerste paardrijles voor volwassenen! Samen met onze lieve manegepaarden, die ook van goede kwaliteit zijn, zorgen wij voor een prettige eerste paardrijles voor volwassenen. Wij hebben ook nog andere lessen waar je je voor kan inschrijven als volwassenen:

Wij zijn gelegen in Tongerlo. Als je dus uit de omgeving van Antwerpen komt is onze locatie ideaal om lessen te nemen.

recreatiepaard paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijles

Boek nu je eerste paardrijles voor volwassenen

Heb je altijd al willen leren paardrijden? Dan is dit je teken om je in te schrijven! Wil je nog een stapje verder gaan en ben je van plan om een paard of pony te kopen? Wij hebben regelmatig paarden of pony’s beschikbaar voor de handel. Informeer bijvoorbeeld eens naar onze leuke recreatiepony’s om te kopen! Voor eventuele vragen kan je bij ons terecht via het contactformulier. We hopen je snel te zien op onze manege!