Paardrijles voor kinderen in Antwerpen

Home » Paardrijles kinderen Antwerpen

Tijdens de paardrijles voor kinderen in Antwerpen begeleiden wij de kinderen en leren we ze omgaan met verschillende soorten paarden. Hierdoor krijgen ze vertrouwen in de dieren en kunnen ze starten met paardrijden. Ook als ouder kan je bij Stal Torenhof in Tongerlo, te Antwerpen, samen met je kinderen komen paardrijden. Plezier staat bij ons centraal!

Wil je graag meer informatie over onze paardrijles voor kinderen?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Meld je kind aan voor een paardrijles voor kinderen

De manegepaarden bij Stal Torenhof zijn gewend aan kinderen en worden regelmatig ingezet voor een paardrijles. Je kinderen zijn bij ons welkom voor bijvoorbeeld een initiatieles paardrijden, maar kunnen ook doorgroeien als ze een echte ruiter willen worden. Ook als je als ouder op zoek bent naar een plaats waar je eens gezellig samen met je kinderen kan paardrijden, ben je bij ons welkom. Wij organiseren recreatieve paardrijlessen, waar iedereen met een hart voor paarden welkom is. Kinderen zijn bij ons meer dan welkom! Ook als je kind een echte paardenliefhebber is en voor zijn of haar verjaardag eens een paardrijles met andere kinderen wil volgen, kan je een origineel verjaardagsfeestje bij ons organiseren.

professionele initiatie paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijles

Ga samen met je kinderen paardrijden

Wil je samen met je kinderen bij ons komen paardrijden of wil je je kind inschrijven voor een paardrijles? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Bovendien organiseren wij regelmatig een sportdag waar zowel jij als je kinderen kunnen kennismaken met paardrijden. Kom langs!