Paardrijles met eigen paard

Home » Paardrijles eigen paard

Het is het allerfijnste als je een paardrijles kan volgen met je eigen paard. Gelukkig geven wij de mogelijkheid om die hier te volgen! Als je je paard 100 % kent, is het natuurlijk veel makkelijker om door te groeien als ruiter en om een sterke band op te bouwen. Wij geven hier in Stal Torenhof in Tongerlo dan ook de kans om aan die band te bouwen.

Wil je graag meer informatie over een paardrijles op je eigen paard?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Grijp de kans om een paardrijles met je eigen paard te volgen

Naast dat je een les kan volgen met onze manegepaarden, kan je ook een paardrijles volgen met je eigen paard. Wie weet vind je dat paard wel op onze manege? Wij hebben namelijk heel wat paarden te koop staan. Je kan bijvoorbeeld een sportpaard kopen om een echte kampioen te worden. Door een paardrijles te volgen met een eigen paard, ontwikkel je veel sneller je eigen rijstijl. Als je elkaar leert kennen, leren jullie op elkaar inspelen en zal elke rijles veel vlotter lopen.

professionele initiatie paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijles

Vraag je paardrijles aan

Ben je geïnteresseerd in een paardrijles met je eigen paard? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij geven deze paardrijles voor kinderen met veel ervaring of zonder ervaring. Maar ook volwassen paardenliefhebbers zijn uiteraard welkom met hun prachtige paard. De mogelijkheden zijn eindeloos, als je van paarden houdt!