Paardrijden voor gevorderden in Antwerpen

Home » Paardrijden gevorderden Antwerpen

Volg een les paardrijden voor gevorderden bij Stal Torenhof in Tongerlo, in Antwerpen. Als je reeds ervaring hebt met paardrijden en op zoek bent naar wat extra uitdaging, dan is deze les wat je zoekt. Wij hebben professionele instructeurs klaarstaan die met veel plezier die extra uitdaging aanbieden.

Wil je graag meer informatie over een paardrijden voor gevorderden?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Wat leer je tijdens een les paardrijden voor gevorderden?

In de les paardrijden voor gevorderden is het de bedoeling dat je de meeste basisoefeningen al kent. Wij gaan namelijk verder om je echt te laten deelnemen aan wedstrijden. Als je als dressuurruiter wil doorgroeien, leren we je wedstrijdoefeningen rijden. Wil je een echte springruiter worden? Dan leer je parcours springen. Bovendien heb je dan de kans om elke week deel te nemen aan een wedstrijd. Je kan aan deze wedstrijd deelnemen met een van onze manegepaarden. Maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf een paard te kopen. Je kan onder andere een echt sportpaard kopen en een unieke band opbouwen met je paard.

paardrijden gevorderden of beginners

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijden

Ga de wedstrijdpiste op

Wil je graag een les paardrijden voor gevorderden volgen om in de toekomst deel te nemen aan wedstrijden? Wacht niet langer en boek je rijles. Je kan kiezen tussen lessen in groep of een privé-paardrijles volgen. Wij hebben professionele rijinstructeurs klaarstaan om jou een echte professionele rijles te kunnen bieden. Als je les paardrijden voor gevorderden volgt, maak je kans om deel te nemen aan de selecties van Jumping Mechelen. Voor je het weet ben je de kampioen op elke wedstrijd!