Paardrijden voor beginners in Antwerpen

Home » Paardrijden beginners Antwerpen

Wij bieden een les paardrijden voor beginners aan in Stal Torenhof in Tongerlo te Antwerpen. Paardrijden kan best spannend zijn wanneer je net begint. De ervaren ruiters die bij ons lesgeven zorgen ervoor dat je gerustgesteld het paard opstapt. Ook helpen ze je met het vertrouwen wekken tussen jou en je paard.

Wil je graag meer informatie over een paardrijden voor beginners?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Wat kan je verwachten van de les paardrijden voor beginners?

Volg een les paardrijden voor beginners met onze fantastische manegepaarden. Tijdens deze les leer je enkele basisprincipes aan, zodat je na een tijdje meer vertrouwen hebt op een paard en eventuele vervolglessen kan volgen. Tijdens de les paardrijden voor beginners, leer je volgende zaken aan:

  • Draven en galopperen
  • Een figuur rijden
  • Balkjes lopen
  • Controle hebben over je paard of pony
  • Je houding op het paard

Het begin zal je veel moeten wennen aan het zadel en het helemaal eigen zien te maken. Zodra je meer zelfvertrouwen hebt opgebouwd, zullen de lessen steeds makkelijker verlopen. Als je wat meer ervaring hebt opgebouwd, is het mogelijk om over te gaan naar een recreatieve paardrijles. Wanneer je echt op niveau bent en het maximale uit het paardrijden wil halen, bieden wij zelfs professionele paardrijlessen aan.

paardrijden gevorderden of beginners

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijden

Leer de eerste kneepjes van het vak

Wil je als beginner graag een les paardrijden voor beginners nemen? Wacht dan niet langer en boek je rijles. Als je al over een eigen paard beschikt, kan je bijvoorbeeld ook een paardrijles met eigen paard volgen. Wij verwelkomen jong en oud en kijken er alvast naar uit om de liefde voor de paardensport door te geven.