Paarden te koop op onze manege

Home » Paarden te koop manege

Bij Stal Torenhof in Tongerlo hebben wij paarden te koop staan op onze manege. Uiteraard heb je altijd de mogelijkheid om eerst je paard te leren kennen, voor je hem of haar gaat kopen. Als je langskomt op onze manege tonen we je met veel plezier al onze paarden die te koop staan. Aan jou om te ondervinden met welk paard je de beste klik hebt.

Wil je graag meer informatie over onze paarden?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Een breed aanbod aan paarden die te koop staan op onze manege

Ben je op zoek naar een paard dat je wil kopen? Zoek dan niet verder en kom kijken naar alle prachtige paarden die te koop staan op onze manege. Wij hebben sport -en recreatiepaarden en recreatiepony’s. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe paard van goede kwaliteit is door haar zelf te testen. Als je een sportpaard wilt kopen, hangen de kosten af van hoe getraind het paard al is. Wanneer je eenmaal een paard bij ons gekocht hebt, kan je bij ons ook paardrijles met je eigen paard volgen. Ook als je geen paard hebt, kan je bij ons recreatieve paardrijles volgen. Ben je al nieuwsgierig geworden? De paarden die bij ons te koop staan op de manege willen je graag ontmoeten!

recreatiepaard paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
koop recreatiepaard

Koop een schitterend paard

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag een paard kopen op onze manege in Tongerlo? Wij praten graag met je over jouw wensen. Je kan ook altijd een kijkje komen nemen bij onze manegepaarden. Heb je nog vragen die je ons graag wil stellen voor je een paard gaat kopen? Via het contactformulier kan je ons bereiken en wij komen zo snel mogelijk bij je terug. Wij hopen je snel te mogen ontvangen om de paarden te laten zien die te koop staan bij onze manege!