Origineel verjaardagsfeestje

Home » Origineel verjaardagsfeestje

Ben je nog op zoek naar een heel leuk en origineel verjaardagsfeestje voor je kind? Wij organiseren een verjaardagsfeestje dat je nooit zal vergeten op onze manege. De kinderen mogen rijden op het paard en het paard ook verzorgen. Dit is het leukste kinderfeestje voor kinderen die van paarden houden! Organiseer je feestje bij Stal Torenhof in Tongerlo.

Wil je graag meer informatie voor een orgineel verjaardagsfeestje?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Een origineel verjaardagsfeestje met paarden voor je kind

Bij ons verras je jouw kind met een origineel verjaardagsfeestje. De kinderen mogen tijdens het kinderfeestje de dag doorbrengen op onze manege samen met onze manegepaarden. Ze zullen veel leren over de beesten en het verzorgen ervan. Wij verzekeren dus een origineel verjaardagsfeestje dat ook nog eens heel leerzaam is. Niet alleen de verjaardagsfeestjes op de manege zijn origineel en leuk, wij bieden ook toffe paardrijlessen voor kinderen aan. Daarnaast organiseren wij ook eens in de zoveel tijd een sportdag op de manege, waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven.

orgineel verjaardagsfeestje

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
recreatiepony's verjaardagsfeestje

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Als je graag een kinderfeestje wil organiseren tussen de paarden, dan kan je via ons contactformulier een afspraak maken. Naast de kinderfeestjes en andere activiteiten staan er ook paarden te koop op onze manege. Als je kind bijvoorbeeld tijdens het verjaardagsfeest helemaal verkocht geraakt aan paarden, kan het leuk zijn om een recreatiepaard te kopen om ook na het feestje nog plezier te maken met paarden. Wat je ook maar wenst, wij staan met open armen op jou te wachten op de manege.