Initiatieles paardrijden

Home » Initiatieles paardrijden

Bij Stal Torenhof in Tongerlo bieden we een initiatieles paardrijden aan. Deze les is er speciaal voor de kleine paardenliefhebbers onder ons om eens kennis te maken met deze wondermooie dieren en te ontdekken of paardrijden echt iets voor hen is. Schrijf je kind in vanaf drie jaar en laat ze doorgroeien naar verdere lessen.

Wil je graag meer informatie over onze initiatieles paardrijden?

Neem contact op
  • Paardentransport
  • Uitgebreide accommodatie
  • Voor jong en oud

Wat houdt onze initiatieles paardrijden in?

Onze manegepaarden zijn het gewend om ook met kinderen te werken die nog niet heel veel over paarden weten. Tijdens onze initiatieles leert je kind omgaan met de paarden en paardrijden. Zo leren ze de paarden kennen en kunnen ze ook helpen met het opzadelen en het borstelen. Dit is voor de kinderen een fijne manier om te kijken of ze verder willen gaan met paardrijlessen voor kinderen. Je kinderen kunnen zo doorgroeien naar echte professionele ruiters of regelmatig een recreatieve paardrijles volgen voor het plezier. Daar leert je kind vooral om vrij te rijden en te genieten van de rust die het paard geeft. Ook als je als ouder in de ban geraakt van deze mooie paarden, ben je welkom tijdens onze paardrijlessen voor volwassenen.

professionele initiatie paardrijles

Bestel hier een cadeaubon van Stal Torenhof en geef een origineel cadeau.

Hoe start ik met de rijlessen?

Volg onderstaande stappen

1

Kies de gepaste les uit ons aanbod.

2

Contacteer ons voor details.

3

Selecteer een tijd en datum.

4

Geniet van je rijles.

Boek je les
paardrijden

Schrijf je kind in voor deze les

Wil je een initiatieles paardrijden bij ons boeken? Wacht dan niet langer en schrijf je kind in. Is je kind na deze les helemaal verkocht aan paarden en pony’s? Dan kan je bij ons ook een recreatiepony kopen om in je vrije tijd voor te zorgen. Wij hebben namelijk regelmatig een pony te koop staan. Genoeg reden om een keer langs te komen bij ons op stal!